AUSTRALIA: Byron Bay II #01.20

2010-10-28

Primer de tot, el vídeo de la bahia de Byron, vista des del nord....


- Ring ring...Ring Ring...
- Hola? 
- Hola?!?! Ja estem arribant a Byron Bay!

Efectivament! El Roger (colega de Sant Quirze de surf) i el seu amic Pere, estaven arribant a la nostre segona casa! Ells estan fent les vacances a Austràlia, però més ben dit, estan fent una marató per aquest immens país! En 5 setmanes pràcticament es faran tota la part est, de nord a surd d'Austràlia, a més passaran uns dies a Tassmania i a Hong Kong.

Exactament no podem dir quin dia van arribar, però el dia que fos, van arribar a Byron Bay al vespre, encara no tenien càmping reservat. Vam tenir temps de petar una mica la xerrada a la furgo i planificar els 2 dies següents que ens esperaven plegats. Com és d'esperar ens va fent molta il·lusió rebre la primera visita a Austràlia (esperem que no sigui l'última! ;p), no haver de pensar en traduir tot el que dius, fer unes cervesetes en bona companyia i explicar-nos les mútues aventures viscudes en aquestes terres. 



El segon dia, al matí van anar a fer la visita obligatòria a Nimbin, d'on també en van sortir ben impactats, i a la tarda ens vam trobar a la nostre llar, Watego's beach. On vam fer unes cervesetes acompanyats de la posta de sol. I per la nit...ens vam animar a fer amb ells la primera sortida, per nosaltres, més tard de les 22h de la nit, vam anar a fer una copeta per Byron.




I el tercer i ultim dia, el Roger va llogar una taula de surf i vam poder surfejar junts, cosa que feia molt temps que no fèiem, mentre el seu amic Pere, gaudia de la marevellosa platja. Els havíem promès que a Watego's veurien balenes i dofins... però a mida que anava passant el dia, no apareixien... Vam dinar plegats a la zona de picinc de la mateixa platja (aquí totes estan equipadíssimes) on el Òscar ens va cuinar un cous-cous a les verdures (crec que ja és el plat oficial de 'La Volta').





Finalment...els nostres amics del oceà no ens van fallar, i vam poder contemplar, dofins, balenes i una alerta de... tauró! Sisi, vam tenir una tarda mogudeta!










 


I per sopar...vam anar al càmping del Roger i el Pere, on ens van convidar i regalar varies cosetes... La primera, una bona dutxa d'aigua calenta. La segona, una paella de muntanya (ja que no van trobar marisc). La tercera, la grata companyia, i la quarta... mantega, melmelada, arròs i pèsols!!mmm...!jajaja! mantega!


 


 


 


Gràcies a la visita endarrerida del duo saca-puntas, ens vam estar més dies dels previstos a Byron, ens va anar perfecte. La resta de dies vam continuar la nostra tranquil·la vida; construcció dels didgeridoos, surfejar, descansar, dormir, menjar, dormir, menjar, dormir, menjar, dormir...i surfejar.



 






 

Això és tot amics, de moment... See you!! Abraçadetes!
-->