AUSTRALIA: De Cairns a Cape Tribulation #01.4

2010-09-19

La primera escapada amb la furgo va ser cap al nord, des de la ciutat de Cairns on vam arribar i llogar la furgo fins a Cap Tribulation que es on acaba la carretera asfaltada.

El cami es preciós, una carretera que va circulant per la vora de les platges tropicals, Palm Cove, Elis Beach...a totes aquestes platges hi ha cocodrils d’aigües salades i meduses mortals...les mes massificades pots trobar alguna parella passejant però a la resta ningú i menys a l’aigua. Nosaltres vam fer un bany ràpid controlant la fauna de l’aigua.



A partir de Port Douglas i Mossman la carretera es fa estreta i comença el Daintree National Park. Es la part mes humida i salvatge dels tròpics Australians, on la selva tropical arriba fins la vora de la platja.

 


Per arribar vam agafar un ferry que creua el riu Daintree de 200 metres d’amplada. Nomes creuar el riu i agafar la carretera ens vam adonar que estàvem a la selva, i un Casuari de 2 metres d’alçada ens va creuar la carretera. Vam parar a varies platges paradisíaques intentant veure cocodrils però no ha vam aconseguir. La nit va ser molt plujosa durant fins el mati quant fèiem el camí de tornada estava tot inundat. Vam haver de creuar rius de mig metre de profunditat amb la furgo a tope...
Cap tribulation es un lloc increible ple de fauna, poca gent i selva tropical, recomanable pels mes aventures.
 




Marxem cap al Sud per on hem vingut un dia de carretera i arribarem a Townsville.

Ens veiem, Salut!!!
-->